Huidtherapie bij Velvet Clinics

Onze huidtherapeut is een expert in huidverzorging en -verbetering. Bij Velvet Clinics behandelen we verschillende huidaandoeningen en streven we naar het optimaliseren van de gezondheid van jouw huid. Van het behandelen van acne tot het verbeteren van de huidtextuur en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, onze huidtherapeut biedt diverse oplossingen.

Of je nu op zoek bent naar een op maat gemaakt huidverzorgingsregime, een verjongende behandeling, of advies over het behoud van een gezonde huid, onze huidtherapeut staat klaar om jou te adviseren en te begeleiden.

Maak gerust een afspraak voor een kosteloze en vrijblijvende intake en ontdek wat we voor jouw huid kunnen betekenen.

Soorten behandelingen

Een huidtherapeut kan helpen bij het verminderen van ongelijkmatige pigmentatie zoals donkere vlekken en verkleuringen op de huid.

Huidtherapeuten bieden diverse behandelingen aan die gericht zijn op het verminderen van tekenen van veroudering, zoals fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping.

Huidtherapeuten bieden behandelingen aan die gericht zijn op het verbeteren van de algehele gezondheid en uitstraling van de huid.

Lentigo Solaris, ook wel ouderdomsvlekken genoemd, kunnen worden behandeld om de huid een egalere uitstraling te geven.

Melasma, een vorm van hyperpigmentatie die vaak optreedt tijdens de zwangerschap of door blootstelling aan de zon, kan worden verminderd met specifieke behandelingen.

Een huidtherapeut kan verschillende vormen van acne behandelen, waaronder comedonen, pustels, milia en rosacea, om de huid te zuiveren en ontstekingen te verminderen.

Behandelingen kunnen worden toegepast om littekens veroorzaakt door acne te verminderen en de huidtextuur te verbeteren.

Met specifieke behandelingen kunnen huidtherapeuten poriën verfijnen en de huidtextuur gladder maken.

Huidtherapeuten kunnen helpen bij het verwijderen van fibroma pendulans, ook wel bekend als steelwratjes, voor een gladdere huid.

Behandelingen kunnen worden toegepast om het uiterlijk van overmatige klierhyperplasie te verminderen.

Deze kleine, donkere gezwellen op de huid kunnen worden behandeld om een gladdere en egaler uitziende huid te verkrijgen, vooral bij mensen met een donkere huidskleur.

Bindweefselmassage is een diepe massage die gericht is op het stimuleren van de collageenproductie en het verbeteren van de huidtextuur.

Onze huidtherapeut maakt gebruik van een breed assortiment aan geavanceerde apparaten en behandelingen om een grote variatie aan huidindicaties te behandelen, waaronder de SkinPen voor microneedling, verschillende soorten peelings, skinboosters en een coagulatieapparaat. Na een intake kan onze huidtherapeut een nauwkeurige inschatting maken welke behandelingen het meest effectief zijn voor jouw specifieke huidproblemen. Met ondersteunende producten en een persoonlijk behandelplan streven we naar het behalen van optimale resultaten.

TOP