Profhilo® Structura

De Profhilo® lijn is uitgebreid met een nieuw en uniek product: Profhilo® Structura. Met Profhilo® Structura kunnen we nu ook het onderhuids vetweefsel verbeteren zodat dit weer steviger wordt en beter op de plaats blijft.

Profhilo® Structura bestaat net als Profhilo® uit een grote hoeveelheid ultrapuur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Hiermee wordt het jeugdige uiterlijk van het gezicht hersteld met behulp van lichaamseigen natuurlijke processen.

Bij de veroudering van het gezicht spelen verschillende zaken een rol.
De schedel krimpt, onderhuids vetweefsel vermindert en verplaatst zich en de huid wordt minder stevig. Profhilo® stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de stevigheid en elasticiteit van de huid verbeteren. De indicatie van Profhilo® is huidverslapping. Profhilo® is binnen een paar jaar uitgegroeid tot een behandeling die wereldwijd al bij miljoenen mensen is toegepast.

Profhilo® Structura is een injectable behandeling die het onderhuidse vetweefsel stimuleert. Hierdoor wordt de huid ’gelift’. Dit noemen we lipolifting. De indicatie van Profhilo® Structura is het herstellen van een diepere huidlaag: het vetweefsel in het gezicht. We adviseren om te starten met twee behandelingen met een tussentijdse pauze van
een maand. Na vier maanden kan er, indien nodig, een vervolgbehandeling worden uitgevoerd.

Profhilo® Structura is net als Profhilo® gemaakt met de gepatenteerde NAHYCO-technologie. Laag en hoogmoleculair gewicht hyaluronzuur gaan een natuurlijke verbinding aan. Dit is een geheel nieuwe toepassing van hyaluronzuur.

Profhilo® Structura bevat een zeer hoge hoeveelheid hyaluronzuur (90 mg in 2 ml).
Het resultaat is heel natuurlijk. Het doel van de behandeling is liften - niet het toevoegen van volume, zoals fillers doen. Profhilo® en Profhilo® Structura kunnen naast elkaar worden ingezet, want beide behandelingen werken op een andere huidlaag en hebben een ander doel.

Profhilo® Structura is het nieuwste product van IBSA, een Zwitserse farmaceut die zelf hyaluronzuur produceert voor geneesmiddelen en medische hulpmiddelen.

De cosmetische lijn van IBSA is volledig gebaseerd op het gebruik van gepatenteerd ultrapuur hyaluronzuur in verschillende bewerkingen en daarom geschikt voor de behandeling van diverse indicaties. Optimale huidkwaliteit is daarbij het uitgangspunt. Een gezonde, stralende huid spreekt iedereen op elke leeftijd aan én maakt dat je er fris en gezond uitziet.

REGENERATIEVE BEHANDELINGEN

Wereldwijd worden regeneratieve behandelingen steeds populairder omdat natuurlijke en holistische methoden de meeste mensen aanspreken.
Deze behandelingen maken gebruik van de regeneratieve capaciteiten van het lichaam om de gezondheid van de huid te verbeteren, het uiterlijk te verfraaien en het algehele welzijn te bevorderen. Regeneratie is een natuurlijk proces, waarbij we in dit geval streven naar het verbeteren van de conditie van het onderhuidse vetweefsel.

INDICATIES

Tijdens het verouderingsproces van het gezicht spelen meerdere processen een rol. Veroudering manifesteert zich als gevolg van een samenspel van veranderingen in het gezichtsskelet, de gewrichtsbanden, de spieren, het vetweefsel en de huid.
Deze veranderingen, die van invloed zijn op elke genoemde structuur, treden in verschillend tempo op en beginnen bij individuen op verschillende leeftijden.

De karakteristieke tekenen van veroudering van de gezichtshuid worden deels in verband gebracht met leeftijdgerelateerde veranderingen in het onderhuidse vetweefsel van het gezicht. De verschuiving van vet als gevolg van de zwaartekracht kan resulteren in verplaatsing van de bovenliggende huid. Deze verplaatsing of verschuiving van vet leidt vaak tot grotere holten in de wangen en tot een afplatting van de gezichtshoeken. Hier- door ontstaat er een verlies van vetvolume in de wangen.

De behandeling is geschikt voor het gezicht. Profhilo® Structura wordt gebruikt voor lipolifting, waarbij de focus van de behandeling ligt op de lifting aan de zijkant van het gezicht.

NIEUW!

Profhilo® Structura maakt net als het welbekende Profhilo® gebruik van een volledig nieuwe bewerking van hyaluronzuur met zeer specifieke voordelen. Beide behandelingen bevatten een hoge dosering van 100% natuurlijk hyaluronzuur dat het eigen weefsel
stimuleert. Uit onderzoek is gebleken dat een natuurlijk resultaat de belangrijkste wens is van patiënten en van de behandelaars. Mensen willen hun uiterlijk niet radicaal veranderen. Ze willen hun uiterlijk verbeteren, kleine gebreken corrigeren en een ‘frisse uitstraling’. Profhilo® Structura sluit hier goed bij aan.

VOOR WIE

Deze behandeling is geschikt voor iedereen die de eerste verouderingsverschijnselen wil tegengaan. Ook voor wie een natuurlijk huidverjongend effect wenst en de stap naar een ’echte’ filler (nog) niet wil zetten. De behandeling kan eveneens goed worden gecombineerd met een filler- of botoxbehandeling of als aanvulling op een andere behandeling.

HOE VAAK?

Advies is om te starten met twee behandelingen met een maand interval, gevolgd door onderhoudsbehandelingen. Jouw behandelend arts kan je hierover informeren. Veroudering gaat gewoon door, dus voor het bijhouden van het resultaat zal de arts een advies op maat geven.

BIJWERKINGEN

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd is, wordt deze uitermate goed verdragen door de huid. De mogelijke neveneffecten van een behandeling met Profhilo® Structura zijn milde zwelling, roodheid en soms kan er een blauw plekje ontstaan.

DISCLAIMER

Profhilo® STRUCTURA is wereldwijd al uitgebreid getest en goedgekeurd door de Europese registratie autoriteiten. Vanaf half september zal PROFHILO® STRUCTURA verkrijgbaar zijn in Nederland.
In het kader van een zeer selecte lokale evaluatieperiode voorafgaand aan de lancering in september, kunnen wij cliënten vanaf 22 april exclusief en beperkt toegang bieden tot deze nieuwe behandeling.

TOP