Thermavein

Veel mensen hebben last van ontsierende vaatjes in het gelaat of op de benen, dit heet couperose of teleangiëctasieën. Meestal zijn deze verwijde vaatjes geheel onschuldig, maar kunnen wel cosmetisch onwenselijk zijn. Daarnaast kunnen rosacea, spider naevi, gerstekorrels en rode vlekjes storend ogen.

Gelukkig is het met Thermavein tegenwoordig mogelijk om deze aandoeningen effectief te behandelen zonder grote ingrepen.

De behandeling met Thermavein levert direct en blijvend resultaat, terwijl de behandeling niet pijnlijk en zeer veilig is.

Hoe werkt Thermavein

Met een haardun naaldje wordt er heel precies een kort pulsje in het vaatje losgelaten. Deze korte pulsjes zorgen voor het legen van het vaatje, een kort warmtestootje zorgt voor het sluiten van het vaatje. Hierdoor is het vaatje direct niet meer zichtbaar en kan het door het lichaam worden opgenomen en afgebroken.

De behandeling wordt over het algemeen als weinig pijnlijk ervaren, en de behandeling duurt, afhankelijk van de grootte van het gebied, gemiddeld 5 tot 20 minuten.

Voor wie is Thermavein geschikt?

De behandeling is geschikt voor alle huidtypen.

De volgende aandoeningen zijn effectief te behandelen;

  • Spider Naevi
  • Cherry Angioma (bloedblaartjes)
  • Milia (gerstekorrels)
  • Rode vaatjes
  • Rode vlekjes
  • Rode spatadertjes

De gebieden die behandeld kunnen worden zijn het gezicht, de handen, de borst, nek, enkels en benen. Enkel de rode vaatjes kunnen behandeld worden. Blauwe spataderen zullen verwijderd moeten worden middels laser, sclerotherapie of chirurgie.

Vanwege het gebruik van hoge frequentie pulsen mag de behandeling niet uitgevoerd worden op zwangere vrouwen, hartpatiënten met een pacemaker en mensen met epilepsie.

TOP