Peeling

Easy Droxy Peeling

Deze unieke peeling bestaat uit een combinatie van diverse zuren (glycol- en salicylzuren) en is een goede aanvulling op bijna alle behandelingen en heeft nauwelijks downtime.

De Easy Droxy Versicolor Peel is een zeer uitgebalanceerde fruitzuurpeeling samengesteld uit verschillende AHA’s (glycolzuur, citroenzuur, melkzuur, kojiczuur en salicylzuur) die werkt op de epidermis en geschikt is als onderhoudsbehandeling bij verschillende indicaties. De Easy Droxy Versicolor Peel geeft een goede opfrisbeurt van de huid en kan naast een onderhoudsbehandeling ook goed worden ingezet voor een feestje of bruiloft.

Deze peeling bevat een innoverende neutralisatie-emulsie, die tijdens het neutralisatieproces op de huid van kleur verandert. Dit maakt een visuele controle mogelijk en zorgt dus voor een hogere efficiëntie van de peeling. De hersteltijd is kort, er ontstaat enkel wat roodheid voor maximaal 24 uur. De huid oogt na de peeling frisser en de structuur van de huid verbetert.

De Easy Droxy Versicolor Peel wordt aangeraden bij zonneschade en preventie van beschadiging van de huid door blootstelling aan UVA/UVB, oppervlakkige rimpels, dunne huid, vroegtijdige huidveroudering, rokershuid, vale huidskleur, acne, droge huid. Advies behandeling 3-6 x herhalen met een week tussenpose.

Peeling

Easy TCA Pain Control

De Easy TCA® peeling kan ingezet worden voor veel verschillende indicaties. De peeling is zo ontwikkeld dat de bekende risico’s van een TCA peeling tot een minimum beperkt zijn. De resultaten zijn daardoor gelijkmatig en voorspelbaar. Door het aanbrengen van het post-peel-masker verdwijnt meteen het prikkende gevoel van de peeling hetgeen voor de cliënt comfortabel is. Er is één basisprotocol dat voor meerdere indicaties inzetbaar is. In aanvulling hierop worden er verschillende ondersteunende actieve crèmes ingezet, afgestemd op een specifieke indicatie (o.a. pigmentproblemen, atrofie van de huid, acne, zonneschade).

De EASY TCA® is geheel samengesteld om gecontroleerd een TCA-peeling te kunnen uitvoeren. De peeling wordt in meerdere lagen en tijdens meerdere sessies aangebracht, daardoor zal er een gelijkmatig en voorspelbaar resultaat verkregen worden. Het post-peel-masker remt de post-peel ontstekingsreacties nagenoeg meteen waardoor de cliënt geen brandend gevoel ervaart en de kans op complicaties wordt verminderd.

Easy TCA Pain Control is geschikt voor de behandeling van pigment- en ouderdomsvlekken, (verkleuring) melasma en acné, verjongen van handen, behandeling van littekens en striemen, huidveroudering, sterke UV-schade, kleine levervlekken (ook wel ouderdomsvlekken genoemd) en droge huid. Advies behandeling 1-4 sessies met minimaal 8 dagen tussenpose.

Peeling

Easy Phen Very Light

Wanneer uw huid verslapt, veroudert en pigmentvlekken en onregelmatigheden vertoont, is een combinatiepeeling met fenol en trichloorazijnzuur een goede behandeloptie. Fenolpeelings vallen in de categorie “diepe peelings”. Easy Phen Very Light is de “lichtste” van de diepe peelings uit deze categorie, maar een stap dieper dan bijvoorbeeld Easy TCA (trichloorazijnzuur).

Door de inwerkdiepte van deze lichte combinatiepeeling van TCA en fenol zal de celdeling in de dermis (de lederhuid) gestimuleerd worden. Hierdoor neemt de productie van collageen en elastine toe; de huid gaat zich opnieuw gedragen als een jongere huid. De stevigheid zal toenemen, terwijl de dikte van de dode huidlagen wordt verminderd. Fenol zorgt hiermee voor de structuurverbetering, dus lift en verstrakking van de huid terwijl de TCA de oppervlakte egaler en gladder maakt.

Easy Phen Very Light bestaat uit 15% fenol en 8% TCA, hiermee is het een diepe peeling, maar in de lichtste categorie. Het maakt de huid egaler, pigmentvlekken verminderen, poriën worden minder zichtbaar en de huid zal zich vernieuwen en verstevigen.

TOP