Plexr behandeling

Plexr verhit de huid waardoor deze samentrekt en collageenaanmaak wordt gestimuleerd. Op deze manier ontstaat er een lift en treedt er huidverbetering op. Plexr wordt gebruikt voor de behandeling van boven- en onderoogleden, kraaienpootjes, wenkbrauwlift, lijntjes rondom de mond en nog vele andere indicaties.

Plexr is een effectief alternatief voor diverse chirurgische ingrepen zoals een ooglidcorrectie, wenkbrauwlift en halslift. Het grote voordeel van Plexr is dat er geen littekens en/of grote blauwe plekken ontstaan, er geen risico is op zenuw-, vaat- en spierschade en dat de huid dikker en steviger wordt.

Natuurlijk resultaat

Omdat je tijdens een Plexr-behandeling exact ziet wat er gebeurt en het lichaamseigen herstelproces wordt gebruikt om de huid te verstrakken en te verjongen, kunnen we altijd een zeer natuurlijk resultaat garanderen.

Soms kan het nodig zijn om een tweede behandeling met Plexr te ondergaan om het gewenste resultaat te bereiken. In principe zijn de resultaten permanent.

Behandeling

Nadat je bij ons op consult bent geweest wordt de afspraak voor de behandeling ingepland. Je arriveert zonder make-up, waarna foto’s worden gemaakt en het te behandelen gebied wordt verdoofd met een verdovende crème. Na de behandeling zie je in het gebied kleine korstjes op de huid, deze verdwijnen weer na ongeveer een week. Ook zal er de eerste dagen zwelling aanwezig zijn en is het goed zichtbaar dat je behandeld bent. Nog enige weken zal er roodheid in het gebied zichtbaar zijn. Het is belangrijk om zeker de eerste maand direct zonlicht te vermijden en de huid goed te beschermen met een dekkende foundation met zonnefactor.

TOP