fbpx


Michiel van de Werd
Big-nummer: 49918424201

Arts bij Velvet Clinics

Michiel van de Werd heeft zijn studie geneeskunde afgerond aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Al tijdens zijn studie toonde hij veel interesse in de chirurgische en dan vooral cosmetische kant van de geneeskunde. Daarom koos hij er tijdens zijn studie voor om extra ervaring op te doen in de Keel-, Neus-, en Oorheelkunde en de hoofd- en halschirurgie. Daarnaast heeft hij onderzoek gedaan naar de invloed van Aloë Vera op de littekengenezing bij de plastische chirurgie aan het VUmc in Amsterdam. Sinds 2014 is hij eigenaar van Velvet Clinics.

Zijn kennis en vaardigheden omtrent de cosmetische behandelingen heeft hij bij diverse gerenommeerde artsen opgedaan. Verder volgt hij nieuwe ontwikkelingen op dit gebied op de voet en bezoekt hij regelmatig workshops en congressen in binnen- en buitenland. Daarnaast is hij aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen.Ook vindt hij het belangrijk dat kennis aan anderen wordt doorgegeven. Daarom is Michiel naast zijn werkzaamheden in de kliniek ook trainer voor SkinTech waar hij andere behandelaren de fijne kneepjes van het werken met chemische peelings bijbrengt.

Dokter Van de Werd is van mening dat schoonheid niet te vatten is in een standaard pakket van lichaamskenmerken maar dat het gaat om een natuurlijk samenspel waarin vooral verhoudingen en symmetrie een grote rol spelen. Schoonheid en/of aantrekkelijkheid horen samen te gaan met een klein beetje mysterie, mede daarom gaat hij altijd voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat met een zo minimaal mogelijke ingreep.

Eva Klint
Big-nummer: 19918264401

Arts bij Velvet Clinics

Eva Klint heeft haar studie Geneeskunde afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Gedurende haar studie kwam ze er achter dat ze graag de chirurgische en esthetische kant van het medische vak op wilde. Daarom heeft ze ervoor gekozen om zich tijdens haar studie te concentreren op de Plastische, Reconstructieve en Handchirurgie. Na het afronden van haar studie heeft ze jarenlang ervaring opgedaan als haartransplantatie-arts en voerde ze zowel cosmetische als littekenbehandelingen uit in Nederland en in Londen.

 

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwste techieken volgt Eva cursussen en bezoekt ze congressen in binnen- en buitenland. Zo kunnen we binnen Velvet Clinics behandelingen met de beste kwaliteit (blijven) aanbieden.

Tijdens een intake neemt Eva graag de tijd om er precies achter te komen wat iemand nou echt voor ogen heeft. Geen gezicht of persoon is hetzelfde, dat maakt het elke keer weer een leuke uitdaging om tot het optimale individuele behandelplan te komen. Daarbij is voor Eva een zo natuurlijk mogelijk resultaat het uitgangspunt.  Het grootste compliment zijn opmerkingen dat je er beter en frisser uitziet,  zonder dat iemand ziet dat je bij ons bent geweest.

TOP