Michiel van de Werd
Big-nummer: 49918424201

Cosmetisch arts KNMG bij Velvet Clinics

Michiel van de Werd heeft zijn studie geneeskunde afgerond aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Al tijdens zijn studie toonde hij veel interesse in de chirurgische en dan vooral cosmetische kant van de geneeskunde. Daarom koos hij er tijdens zijn studie voor om extra ervaring op te doen in de Keel-, Neus-, en Oorheelkunde en de hoofd- en halschirurgie. Daarnaast heeft hij onderzoek gedaan naar de invloed van Aloë Vera op de littekengenezing bij de plastische chirurgie aan het VUmc in Amsterdam. Sinds 2014 is hij eigenaar van Velvet Clinics.

Zijn kennis en vaardigheden omtrent de cosmetische behandelingen heeft hij bij diverse gerenommeerde artsen opgedaan. Verder volgt hij nieuwe ontwikkelingen op dit gebied op de voet en bezoekt hij regelmatig workshops en congressen in binnen- en buitenland. Daarnaast is hij aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen en beëdigd als Cosmetisch arts KNMG. Ook vindt hij het belangrijk dat kennis aan anderen wordt doorgegeven. Daarom is Michiel naast zijn werkzaamheden in de kliniek ook trainer voor SkinTech waar hij andere behandelaren de fijne kneepjes van het werken met chemische peelings bijbrengt.

Dokter Van de Werd is van mening dat schoonheid niet te vatten is in een standaard pakket van lichaamskenmerken maar dat het gaat om een natuurlijk samenspel waarin vooral verhoudingen en symmetrie een grote rol spelen. Schoonheid en/of aantrekkelijkheid horen samen te gaan met een klein beetje mysterie, mede daarom gaat hij altijd voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat met een zo minimaal mogelijke ingreep.

Sara van Velzen

Huidtherapeut bij Velvet Clinics

Sara is een gepassioneerde huidtherapeut en streeft ernaar om jouw huid te laten stralen. Ze gelooft dat huidtherapie niet alleen draait om het bevorderen van een gezonde huid, maar ook om het versterken van zelfvertrouwen. Bij Sara kun je rekenen op een persoonlijk behandelplan en eerlijk advies, afgestemd op jouw behoeften. Als geen ander creëert ze een vertrouwde sfeer waarin elke cliënt zich gehoord voelt.

Naast haar werk in de praktijk, vervult Sara de rol van trainer bij Skin Tech Pharma Group BNLX. Hier deelt ze haar expertise met andere huidtherapeuten en artsen, en ondersteunt ze hen in hun professionele groei en ontwikkeling. Bovendien geeft ze praktijklessen over TCA-peelings en peeling-technieken aan studenten huidtherapie op de Haagse Hogeschool.

Om haar professionele vaardigheden te blijven verbeteren, neemt ze actief deel aan webinars, bezoekt ze regelmatig congressen en volgt ze diverse cursussen. Hierdoor kan ze met de nieuwste inzichten elk behandelplan optimaliseren en de hoogste kwaliteit van zorg bieden.

TOP