Velvet Clinics Huidverbeteringsplan

3 peelings + 2 Profhilo-behandelingen + huidverzorgingspakket voor €849,-

De huid is ons grootste orgaan en weerspiegelt dagelijks hoe “lekker we in ons vel zitten”. Helaas krijgt onze huid het gedurende ons leven zwaar te verduren. Zon, vervuiling, roken, veroudering, slecht eten etc. Allemaal invloeden die ervoor zorgen dat de huid z’n glans, elasticiteit, dikte, stevigheid en egale teint verliest. Hierdoor komen we vaak minder fris en energiek over dan dat we eigenlijk zouden willen.

Door een huid op de juiste manier te behandelen kan sommige schade weer hersteld worden of voorkomen worden dat schade optreedt. De huid kan gestimuleerd worden om meer collageen en elastine aan te maken, oppervlakkkige huidstructuur kan verbeterd worden en vlekjes kunnen vervagen zodat de huid weer stralend, stevig, elastisch en egaal toont.

Met het Velvet Huidverbeteringsplan pakken we de huid via verschillende wegen tegelijkertijd aan voor een optimaal effect. Tijdens drie bezoeken combineren we de kracht van de Easy Droxy Peeling, de huidverzorgingsproducten van SkinTech en de huidverbeterende en -verstrakkende eigenschappen van Profhilo.

Tijdens het eerste bezoek onderga je een Easy Droxy Peeling en een Profhilo-behandeling, daarnaast krijg je een cleanser, behandelcrème en zonbescherming van SkinTech mee voor thuis. Na twee weken volgt het tweede bezoek waar de tweede Easy Droxy Peeling wordt uitgevoerd. Na wederom twee weken wordt de peeling weer gecombineerd met een Profhilo-behandeling. Er is nagenoeg geen hersteltijd en je kunt bijna direct je dagelijkse bezigheden weer oppakken. Het optimale resultaat kan je vier weken na het laatste bezoek verwachten.

De totaalprijs van het Velvet Huidverbeteringsplan bedraagt €849,-.

TOP