Velvet Clinics

Beslissen dat je wel wat aan je uiterlijk zou willen veranderen is een grote stap. Dit is iets dat we bij Velvet Clinics ook vinden. Daarom informeren wij je graag over de uitgebreide mogelijkheden die we aanbieden om het uiterlijk te verbeteren.

We bieden je de mogelijkheid om kosteloos en vrijblijvend een consult te hebben met één van onze artsen. Wat kun je van dit gesprek verwachten? We van mening dat een goed consult van grote waarde is in de eerste stap van de zoektocht naar misschien wat cosmetische verbetering. In dit consult leer je de arts kennen die je eventueel gaat behandelen, krijg je eerder behaalde resultaten te zien, worden al je vragen beantwoord en krijg je een veel duidelijker beeld over de mogelijk te verwachten kosten.

We hebben niet de illusie dat we alle onzekerheden bij voorbaat al geheel weg kunnen nemen. Wel kunnen we je verzekeren dat we er alles aan doen om het risico op complicaties zo klein mogelijk te houden door het gebruik van goede producten en hygiëne en worden onze artsen uitgebreid opgeleid. Daarnaast is het doel van de behandeling altijd een natuurlijk resultaat en is het niet de bedoeling dat het ooit zichtbaar wordt dat je behandeld bent. We vinden immers dat schoonheid altijd gepaard hoort te gaan met een vleugje mysterie.

We nodigen je graag uit voor een kosteloos en vrijblijvend consult om de mogelijkheden met je te bespreken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen, maak een afspraak voor een consult.

TOP