Velvet Clinics

Beslissen dat je wel wat aan je uiterlijk zou willen veranderen is een hele grote stap. Ten eerste geef je daarmee toe dat je in meer of mindere mate ontevreden bent met wat je in de spiegel ziet. Daarnaast kom je ineens in aanraking met zaken waar je misschien helemaal niet mee in aanraking wil komen zoals complicaties, hoge, onoverzichtelijke kosten en misschien zelfs wel een gek, onnatuurlijk uiterlijk. Want inmiddels horen we overal de spookverhalen en zien we mensen veranderen in iets wat toch nooit helemaal de bedoeling had kunnen zijn.

Deze onzekerheden en drempels ervaren we in onze kliniek dagelijks en vinden we ook heel begrijpelijk. Daarom zijn we van mening dat een goed consult van grote waarde is in de eerste stap van de zoektocht naar misschien wat cosmetische verbetering. In dit consult leer je de arts kennen die je eventueel gaat behandelen, krijg je eerder behaalde resultaten te zien, worden al je vragen beantwoord en krijg je een veel duidelijker beeld over de mogelijk te verwachten kosten.

We hebben niet de illusie dat we alle onzekerheden bij voorbaat al geheel weg kunnen nemen. Wel kunnen we je verzekeren dat we er alles aan doen om het risico op complicaties zo klein mogelijk te houden door het gebruik van goede producten en hygiƫne en worden onze artsen uitgebreid opgeleid. Daarnaast is het doel van de behandeling altijd een natuurlijk resultaat en is het niet de bedoeling dat het ooit zichtbaar wordt dat je behandeld bent. We vinden immers dat schoonheid altijd gepaard hoort te gaan met een vleugje mysterie.

We nodigen je graag uit voor een kosteloos en vrijblijvend consult om de mogelijkheden met je te bespreken.

 

TOP